4 tone – jednoosovinka

Jednosovinska traktorska prikolica Dubrava, nosivosti 4 tone, namenjena je za brdske terene jer ima nisko težište. Nudimo Vam izbor sa gibnjevima ili bez gibnjeva, sa visokim ili niskim stranicama. Ove prikolice su idealne za manje transportne radove.

This image has an empty alt attribute; its file name is Book2aaaa-1-1024x585.jpg

5 tona – dvoosovinka

Dvoosovinska traktorska prikolica je namenjena za sve transportne radove u poljoprivredi. Prikolica kipuje na dve bočne strane. Nudimo Vam mogućnost ugradnje izlaznih levaka na dnu sanduka. Rad sa ovim traktorskim prikolicama nudi Vam siguran rad i pod najekstremnijim uslovima.

This image has an empty alt attribute; its file name is 5-tona-1024x523.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Book-3-1024x585.jpg

8 tona – dvoosovinka

Traktorska prikolica je namenjena za sve transportne radove u poljoprivredi. Prikolica kipuje na dve a po Vašem zahtevu na tri strane. U ponudi je ugradnja izdržljive cerade sa podestom za razmotavanje i namotavanje cerade i ugradnju izlaznih levaka na dnu sanduka. Zahvaljujući ovim mogućnostima postala je najtraženiji i najpopularniji proizvod iz našeg prodajnog asortimana

This image has an empty alt attribute; its file name is Traktorska-prikolica-DUBRAVA-agrostandard-8-tona-2-1024x414.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Book-8-tona-bbbbbbb-1024x585.jpg

10 tona – dvoosovinka

Traktorska prikolica Dubrava, robusne i ojačane konstrukcije, namenjena je za sve transportne radove u poljoprivredi. Prikolica kipuje na na dve a po Vašem zahtevu na tri strane. U ponudi je ugradnja izdržljive cerade sa podestom za razmotavanje i namotavanje cerade, ugradnje izlaznih levaka na dnu sanduka i na zadnjoj stranici ispust za zrno.

This image has an empty alt attribute; its file name is 20190406_095620-1024x594.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is Book-10-tona-1024x585.jpg